Wie is Bruisz?

Bruisz is een platform voor en door professionals. De professionals ondersteunen jou bij het behalen van een vitale levensstijl, ziektes te voorkomen of klachten te verminderen. Door samen te werken en kennis te delen creëren wij gezamenlijk een plek waar wij ons evenwicht vinden, in ons zelf en in de wereld om ons heen.

Wat doet Bruisz?

De mens in balans, dat is onze missie. Ieder mens is uniek. Ieder leven is uniek. Bij Bruisz zoeken we daarom niet naar die ene therapie of dat ene middeltje of het apparaat dat alle klachten voor iedereen gaat oplossen. In onze ogen bestaat dat mirakel niet. Als het al zou bestaan brengt het ons zeker niet tot de eindbestemming van geluk. Het is onze missie om jou uit te rusten met de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om steeds weer jouw balans te vinden, om te leren, om te ontwikkelen. Dat je jezelf weer veilig en vertrouwd voelt in jouw eigen leven en opgewassen bent tegen elke uitdaging. Wij helpen jou weer in balans te krijgen.

Wij hebben een zeer breed aanbod van therapieën, op alle gebieden. Ga voor het totale aanbod naar  http://www.bruisz.nl/ons-aanbod/

​​Bruisz is in augustus 2015 als partner gestart met de cryosauna.

Wat vinden klanten van Bruisz?

“Uit nieuwsgierigheid heb ik een kuur van 10 cryo-sauna behandelingen gedaan. Ik hoopte dat de stijfheid van mijn schouders en nek en minder door zouden worden. Dát effect was minder spectaculair dan ik had gehoopt. Maar ik merkte wel dat ik veel minder moe was, meer energie had en meer ontspannen was. En de kou was heel goed te doen. Binnenkort ga ik zeker op herhaling!”

“Heb in de maanden februari, maart en april tien cryo behandelingen als zeer positief ervaren bij Bruisz in Oosterbeek. Langzaam werd de duur opgevoerd tot maximaal 3 minuten waarbij ik in een cabine met stikstof verbleef. De temperatuur daalde naar min 17O graden. Erg positief was de afvoer van afvalstoffen, ademhalingverbetering, bloedsomloop, vrijkomen van de blije endorfinestof. Mooie bijkomstigheid was dat de elleboogontsteking mede door de behandeling verdween. Ook de informatie en opvang van gastvrouw Els was uitstekend.”

“Hele fijne plek waar je allerlei therapieën, cursussen en trainingen kunt doen om je energie weer op peil en balans te krijgen. Heeft mij heel goed gedaan, vooral de cryo. Els is een fantastische vrouw!”

Ondersteuning bij uw klachten?

U bent welkom bij één van onze partners!