Cryo Center Nederland

Cryo Center Nederland is een professioneel cryosaunacentrum waar persoonlijk contact, een goede begeleiding en een fijne sfeer vooropstaat.

Na een informerende intake, en een goedgekeurde bloeddruktest, kan er in één van de kleedkamers omgekleed worden. Elke sessie krijgt u schone, droge sokken, handschoenen en pantoffels van de cryo-assistent. Deze zijn er om de uiteinden van uw lichaam te beschermen.

Uw persoonlijke spullen kunnen de hele sessie in de kleedkamer blijven hangen. Er is complete privacy, zodat iedereen ongestoord, onder goede begeleiding zijn of haar cryosessie kan ondergaan. Wilt u toch iemand meenemen dan kan dit zonder probleem.

Bij Cryo Center Nederland maken we gebruik van de Cryosense, een 1-persoons cryocabine. Het voelt comfortabeler dan een ijsbad, omdat het ‘droge kou’ is. Een sessie duurt 3 minuten en kan resultaat geven op de volgende gebieden: gezondheid, sport, beauty & wellness. Bij Cryo Center Nederland kunt u een sessie ervaren in de Cryosense.

Wat maakt de Cryosense zo bijzonder?

  • Het is de enige cryocabine die kou en warmte kan combineren

  • Uniek aan de Cryosense is ook dat er 8 verschillende programma’s kunnen worden ingesteld. Zo kunnen we precies de sessie uitvoeren die bij u past, op dat moment

Cryo Center Nederland heeft drie vestigingen in Koog aan de Zaan, in Heemstede en in Den Haag. Voor actuele openingstijden ga naar http://www.cryocenternederland.nl/locaties

Koog aan de Zaan

Cryo Center Koog aan de Zaan (en chiropraktijk Munksgaard) is gevestigd in het monumentale pand gelegen aan de Stationsstraat 80.

Heemstede

Cryo Center Heemstede is gelegen aan de Herenweg 80a.

Den Haag

Cryo Center Den Haag zit gevestigd in het monumentale pand aan de Groot Hertoginnenlaan 38, samen met Chiropractie Munksgaard.

Recensies

“Wat een top behandeling! Ik was wat zenuwachtig in het begin maar door de goede begeleiding en fijne uitstraling van het hele pand en de cabine etc. kwam ik helemaal tot rust. Het heeft heel goed geholpen”

”Na een 5 tal sessies in de cryo cabine met tussenpozes van een kleine week ben ik van het startprogramma steeds een stapje verder gegaan (lees kouder) tot aan het sportprogramma. Dit is een aardige uitdaging waarbij je in beweging moet blijven daar dit beter voelt daarna. Na de sessie een heerlijk fit gevoel”

“Ik vond het een spannende ervaring, stapte licht sceptisch de kou in, maar heb de dagen er na, een verhoging van energie, beter slapen (na nachtdiensten), plus een opgewektere gemoedstoestand waar genomen bij mezelf”

“Na een altijd hartelijk en warm welkom van Anneke & Ashley en een alsmaar verbeterde bloeddrukuitslag, onderga ik, na eerst 4 andere sessies doorlopen te hebben, met gemak die van -188 graden Celsius!”

Ondersteuning bij uw klachten?

U bent welkom bij één van onze partners!