Cliënten van Cryo Center Nederland halen goede resultaten

Cryo Center Nederland heeft 3 vestigingen: Den Haag, Koog aan de Zaan en Heemstede. In alle drie de vestigingen staat de cryosauna Excellent. De klanten van Cryo Center Nederland zijn tevreden over de cryosauna en zeggen het volgende over de behandelingen:

“Ik vond het een spannende ervaring, stapte licht sceptisch de kou in, maar heb de dagen er na, een verhoging van energie, beter slapen(na nachtdiensten), plus een opgewektere gemoedstoestand waar genomen bij mezelf”

– Yuri Hoes

“Na een altijd hartelijk en warm welkom van Anneke & Ashley en een alsmaar verbeterde bloeddrukuitslag, onderga ik, na eerst 4 andere sessies doorlopen te hebben, met gemak die van -188 graden Celsius!”

– Claudia Schilp

”Wat een top behandeling! Ik was wat zenuwachtig in het begin maar door de goede begeleiding en fijne uitstraling van het hele pand en de cabine etc. kwam ik helemaal tot rust. Het heeft heel goed geholpen”

– Irene de Jong

”Na een 5 tal sessies in de cryo cabine met tussenpozes van een kleine week ben ik van het startprogramma steeds een stapje verder gegaan (lees kouder) tot aan het sportprogramma. Dit is een aardige uitdaging waarbij je in beweging moet blijven daar dit beter voelt daarna. Na de sessie een heerlijk fit gevoel”

– Sonja Bijsterveld