Cryosauna Nederland

Het officiële verkooppunt van cryosauna’s en cryokamers

Als grondlegger van cryotherapie in Nederland, zijn wij inmiddels leverancier van verschillende A-merken cryosauna’s, cryokamers en cryoapparatuur voor plaatselijke cryotherapiebehandelingen. Door onze ervaring, medische kennis en grote affiniteit met sport en wellness zijn wij uitgegroeid tot de leverancier met het grootste assortiment aan producten voor cryotherapie. Vanuit onze kennis van de markt krijgt u advies, begeleiding en ondersteuning op maat, afgestemd om u als ondernemer succesvol te maken. Wat ons hierin kenmerkt?

Klantgerichtheid

Deskundigheid

Betrouwbaarheid

Wat is cryotherapie?

Cryotherapie, of eigenlijk Whole Body Cryotherapy (WBC) of Partial Body Cryotherapie (PBC) is een koudetechniek waarbij het lichaam (geheel of gedeeltelijk) wordt blootgesteld aan extreem lage temperaturen (-120°C tot -196°C).

Cryotherapie voor het gehele lichaam onderga je in een cryosauna of cryokamer. Bij de cryosauna wordt het lichaam tot aan de bovenkant van de schouders, gedurende 1 tot 3 minuten blootgesteld aan temperaturen tussen -135°C en -196°C. Bij de cryokamer gaat de persoon via een gekoelde voorruimte naar de hoofdkamer om daar ook tot 3 minuten blootgesteld te worden aan extreme kou.

Door korte extreme koeling van de bovenste huidlaag, geeft cryotherapie de volgende effecten op lichaam en geest. Cryotherapie:

Stimuleert het stofwisselingsproces
Vermindert de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid
Verbetert de slaapkwaliteit
Versterkt en hersteld het immuunsysteem
Vermindert chronische pijnklachten
Activeert de productie van het groeihormoon
Stimuleert de vetbranding
Stimuleert de collageenaanmaak
Zorgt voor huidverbetering
Stimuleert de aanmaak van endorfines (gelukshormoon)

Cryotherapie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en is daardoor een volledig veilige therapie.

Bent u ondernemer in één van deze branches?

Ontdek wat cryotherapie voor uw branche kan betekenen

Gezondheid

Cryotherapie vermindert chronische pijn, verbetert de slaapkwaliteit, geeft een energieboost en versterkt het immuunsysteem.

Beauty & Wellness

Cryotherapie verbetert de elasticiteit van de bloedvaten, verstevigt de huid door collageenaanmaak, verbrandt calorieën en verhoogt de aanmaak van endorfine (gelukshormoon).

Sport

Cryotherapie ondersteunt (professionele) sporters met sneller spierherstel, bevordering van spierkracht, vergroting van het uithoudingsvermogen en een betere concentratie.

Deze ondernemers doen al succesvol zaken met ons

Sandra Kleine
Wij kregen een warm welkom en een super goed gesprek bij Cryosauna Nederland. De beslissing was snel genomen. In oktober 2019 werd de cryosauna bij ons in Breda bij fitnesscentrum Medifit geleverd. Wat waren we blij en nog steeds! Afspraken werden en worden goed nagekomen. De mensen van Cryosauna Nederland zijn zeer geïnteresseerd hoe het met ons en het bedrijf gaat. Ze hebben veel kennis en altijd een luisterend oor. Ze denken mee en de machine is geweldig. Hij ziet er stoer uit en is heel gebruiksvriendelijk. We geven ze gewoon een dikke 10 voor service en klantvriendelijkheid.

cryoboost breda

Reinier Venema
Nadat wij bij een aantal leveranciers in Nederland geweest waren en via internet naar alternatieven gespeurd hadden, zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Cryosauna Nederland, om vervolgens daar een cryosauna aan te schaffen. Eigenlijk hebben wij veel meer gekregen dan dat. Ik merkte direct dat het goed zat met de kennis en klantgerichtheid van de mensen van Cryosauna Nederland. We hebben nog steeds veel contact onderling en wisselen kennis en ervaring uit met elkaar. Als je op zoek bent naar een cryosauna voor een eerlijke prijs én top ondersteuning moet je hier zijn. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn investering, en mijn klanten, die hebben enorm veel baat bij cryotherapie

Rivé beauty & health

Corien van Rijn
Het was prettig om open en reëel van gedachten te kunnen wisselen met de mensen van Cryosauna Nederland. Zij hebben veel kennis ervaring over de toe te passen therapie bij klanten met variërende klachten en verwachtingspatronen. Zij zijn altijd bereikbaar om vragen te stellen waarop altijd uitgebreid geantwoord wordt. Ook bij problemen met de apparatuur wordt er gelijk adequaat gereageerd. De training is professioneel en prettig. Kortom wij zijn tevreden gebruikers.

Min110 CryoSalon Noordwijk

BOOST in 3 minuten

Lichaam, geest én uw onderneming